Niat Nak Belajo MotoTapi Jatuh Plak..

Assalamualaikum..
hari ne ialah hari yg paling tak baik dalam idup eika..Ptg tadi eika keluar jejalan smbil cuci2 mata ne.. eheehee

Eika kata kat akak eika kejap lagi blik biar larh adik bawak..ahaahaa asal nya lawak2 jer bukan betoi2 pun tapi hati ne teringin larh jugak..eheehee

Bila sampai jer kat jalan kg, kira nak sampai umah dah,

akak: ha cepat bawak..

eika: xpayah larh..

akak: cepat larh..

eika: Apa lagi.. urm ok..ok


Elak sampai jer dekat selekoh..Makkkkkkkkk hilang kawalan..
.
.
.
.
Gedebukkkk
ngeeee jatuh petak (sawah padi) ..Apa lagi eika n akak eika gedebukk dalam petak tu (sawah padi)..Hati ne cuak nak mampos, macam mana ne?? Nak angkat moto macam mana ?? Dah larh berat nak mampos..

Nak taw moto apa?? kebawah
.
.
.
kredit to google

ne motonya..sian dye trpaksa mandi tanah..ahaahaa tak sempat pulak nak snap pic tadi..eheehee hati ne dah bercampur baur, ada hati nk snap pic moto pulak..

Tadi nasib baek ada orang lalu, law tak alamak terbiar larh moto tu dalam petak tu..eheeheee
lagi satu macam larh nak bagitaw ayah...Aduihhh pening3, lepas pakcik tolong angkat moto apa lagi balik cepat2, basuh moto cepat..^_^ so tak orang tahu maaa

Mak eika sorang ja yang taw..urm lepas ne tobat tak nak belajaq moto dah...
tobat..tobat..tobat..

ok gud bye..

p/s asal tangan ne rasa lenguh2 larh pulak..:p
Photobucket

Giveaway From Korea & Sydney

Assalamualaikum
terlebih dulu eika doakan semoga tuan punya giveaway mendapat keputusan spm yg cemerlang..Aminnnn
^_^

kali ne nak join giveaway dr blog SYAZANAZURA plak..jom larh kita join ramai2, nak tulis apa daa urm eika tak pandai la nak bermain kata kata so sapa cepat dia dapat la..Nak join klik banner diatas..

Syarat-syarat giveaway :

1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


ok yang itu saja..so eika nak tag

http://hazanis.blogspot.com/

http://cikpower.blogspot.com/




Photobucket

JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum
urmm hari ne napa boringggg gilerr ah, tak taw nak buat apa..
tut..tut trjumpa plak segmen cik lulu ne.. ringankan jari tok join segmen ne..
urm jom kita join ramai-ramai..


klik banner atas ne

cakap pasal follower ne, sapa tak nak tambah follower kan? eheehee aku join ne pun bukan la nak cari follower just suka2 sambil hilangkan boringg2 ne, Aku cuma nak kan reader yg sudi baca blog aku yang tak seberapa ne, Kata orang kalau follower banyak reader tak da pun susah jgak kan...kihkihh sebenarnya tak tahu nak cite apa ne..kering otak aku sekarang ne
ok larh babai

p/s maaf kalau terkasar bahasa @ sapa2 terguris hati ^_^

Contest " I Love Flower" by hazanis

Assalamualaikum
camat malam yup..kita nak join satu contest ne dari akak hazanis yang comel ne, lagipun ne 1 st time akak ne wat contest, tu larh yang teruja sgt nak join..hadiah dye pon menarik taw, pe tunggu lagi jom la kita join..

(klik banner atas ne)

ne pic yang eika pertaruhkan kan..

ne time kenduri kazen eika, dah lama dah raya puasa tahun lepas..so doakan yer dapat menang..eheehee ^_^

p/s tak menang pon xpa T_T

Photobucket