Resipi mudah puding soya cincau

Assalamualaikum,

 

Selain segar dan melazatkan, cincau juga sangat bermanfaat dalam meredakan kepanasan dalaman yang terjadi pada tubuh lebih-lebih lagi pada cuaca yang terlalu panas.

Cincau enak diminum bersama bandung, sirap dan juga soya, namun ianya juga sesuai dijadikan bahan utama dalam hidangan pemanis mulut seperti puding soya cincau.

 

Ingin tahu bagaimana menghasilkannya?

Ayuh ikuti langkah berikut!

Bahan-bahan: 
1 liter susu soya
1 bungkus (10 gram) agar-agar
200 gram cincau (dipotong dadu 1 cm)

Cara membuatnya:
1. Campur susu soya dan agar-agar ke dalam periuk dan dimasakkan sehingga panas dan mengeluarkan wap air (tidak perlu tunggu sehingga mendidih agar susu tidak hangus).
2. Kacau sehingga sebati dan rata.
3. Kemudian, letakkan ke dalam bekas ataupun loyang dan letakkan cincau yang telah dipotong tadi ke dalam agar-agar yang masih cair.
4. Biarkan sehingga dingin sampai mengeras dan letakkan ke dalam peti sejuk selama 2 jam.
5. Potong dan sedia untuk disajikan.

 

 

Cepat dan mudah bukan resipi yang dipetik dari Vemale.com ini?

Selamat mencuba!

[Kredit foto: Love2Cook Malaysia]

kredit sini  

 

6 Faedah Yang Diperoleh Melalui Amalan Berjimat Cermat

Jika ditelusuri secara mendalam, amalan berjimat cermat adalah amalan murni yang seharusnya dijadikan amalan sejak kecil lagi. Nak tahu apa faedahnya? Jom kita lihat 6 faedah berjimat-cermat di bawah.
    
1. Lebih banyak duit 

Berjimat bermakna seorang individu itu akan mempunyai lebih banyak wang pada akhir tahun. Ini merupakan salah satu faedah yang dapat diperoleh daripada amalan berjimat. Tanya diri sendiri, mengapa tidak menyimpan lebih banyak? Masih belum terlambat untuk bertindak.
2. Fikiran lebih matang 

Sikap seperti ini boleh mengurangkan kesilapan membeli sesuatu barangan yang kurang perlu sehingga akhirnya barangan tersebut terbuang begitu sahaja. Seseorang itu akan menjadi lebih kritikal ketika membeli-belah. Sama ada barang itu satu keperluan atau satu kehendak, pasti dapat dinilai dengan lebih tepat. 
3. Jauhkan diri dari hutang 

Paling penting, sebelum memulakan amalan berjimat-cermat, pastikan segala hutang telahpun dilangsaikan. Orang yang berbelanja dengan boros biasanya akan terjerat dengan masalah hutang hingga menyusahkan diri mereka sendiri. Lebih awal seseorang itu berurusan dengan hutang, lebih mudah ia ditangani. Bolehlah berjimat tanpa menanggung beban hutang selepas itu.
4. Lahirkan masyarakat bijak 

Apabila membeli atau memilih barang yang hendak dibeli, pengguna yang bijak mengetahui isi kandungan dan sumber barang tersebut sebelum membelinya. Dengan cara ini, masyarakat akan hidup dengan lebih kondusif dengan meminimumkan pembaziran. Seperti kata tokoh Mahatma Gandhi, berfikirlah untuk hari esok, namun bertindaklah hari ini.
5. Lebih banyak pilihan

Apabila seseorang memutuskan untuk menjimatkan wang dan menjadikan tabiat itu sebagai gaya hidup, terlalu banyak pilihan akan tersedia. Seseorang itu boleh melabur atau membeli sesuatu yang mereka inginkan hasil daripada wang yang terkumpul melalui amalan berjimat. Hidup yang mempunyai banyak pilihan adalah lebih baik.
6. Jaminan masa depan 

Amalan menjimatkan wang boleh dijadikan sebagai tabung simpanan wang untuk masa depan. Hal ini kerana, wang simpanan itu boleh dijadikan bekalan apabila seseorang menghadapi kesusahan pada hari muka. Hal ini bertepatan dengan pepatah lama iaitu sediakan payung sebelum hujan. Seseorang itu tidak akan menghadapi kesulitan wang pada masa akan datang.
More Info - here

Resepi Roti Telur Keju Bakar

Assalamualaikum,

Pagi semua, ha siapa yang mencari resepi yang simple dan mudah nak buat. Mari sini aku nak kongsikan satu resepi yang mudah dan senang. Aku jumpa resepi ni dalam facebook.

 

Jom tengok bahan-bahan apa yang nak disediakan
Bahan-bahan:

Roti gardiner/seangkatan dengannya sebungkus
Telur 4 biji (mengikut bilangan orang yang nak makan)
Cheese cedar
Lada sulah

Cara-cara buat:
1. Korang potong tepi roti macam dalam gambar. jangan sampai terputus pulak dia isi putih roti dengan tepinya tu. Buat pelahan-lahan supaya dapat bentuk segi empat tu.
2. Tekap tengah roti dengan sudu.
3. Letak telur mentah ditengah-tengah roti yang telah ditekap.
4. Taburkan cheese cedar secukup rasa tekak korang.
6. Bakar dalam oven (suhu sesuaikan dengan oven anda)
7. Dalam 2 menit keluarkan.
8. Tabur lada sulah atas roti sesuka rasa lidah korang.
Tadaaaaa! dah siap! Ummm sedapnye! Makan cicah sos pun sedap tau! Cubalah!
~ selamat mencuba ~
kredit sini 
 

Timbang berat blog

Assalamualaikum

 

Hi semua, lamanya aku tak buka blog. Nak kata tak sempat tipu kot, cuma taktaw kenapa akhir-akhir ni mood aku hilang. Sekarang pun dah jarang online. Kalau buka pun dok layan drama. hehehe

Okey berbalik pada tajuk, hari ni terdetik nak timbang berat blog, ha kau ingat orang ja boleh timbang berat, blog pun boleh. Wah canggih dah sekarang. hehe Aku berjangkit dari blog JM ni, yela kan aku tertanya-tanya berapa la berat blog ni, tak pernah dok timbang pun..

jeng..jeng..jeng..


Beratnya uolls, patut la aku rasa loading lama ja, taktaw kot masalah internet yang slow. Korang rasa blog ni loading lama tak ? please leave ur comments. ^_^

Nak check berat blog anda, boleh klik link bawah ye.




Kejadian Yang Tak Disangka !

Assalamualaikum

Hi semua, terlebih dahulu nak ucap selamat bercuti bagi yang cuti hari ni sempena hari Malaysia 16/9/2014. Hari ni sama juga dengan hari jadi ayah aku. haha

Semalam aku pergi watson nak beli barang, kira barang tu dalam RM 12.90. Jadi aku terus pi kaunter nak bayar. Sebelum aku tu ada dua orang customer. Aku keluarkan lah duit nak bayar 

RM 20.00 
RM 1.00 ( 3 keping )

Disebabkan time tu aku takda duit RM 10. Jadi aku bagi RM 23 semuanya, kira cashier kena bagi balik dalam RM 10.10 lah kan. Dan aku jenis tak suka ambil duit seringgit pula, sebab tu kenapa aku bagi RM 23. Konon-konon tak payah susah-susah cashier tu nak bagi aku duit singgitx2.

Aku tunggu punya tunggu sorang customer ni lambat, sebab dia beli barang banyak, bila tiba giliran aku. Aku bagi la duit, lepas cashier tu tanya ada member kad tak ? Aku kata ada, lepas tu cashier tu minta la member kad. Pada asalnya aku tak maw bagi sebab beli satu barang ja.

Lepas bayar semua dia bagi member kad aku, resit dan duit sekupang. Lepas tu aku terus keluar masuk kereta balik. Bila atas kereta, kira nak sampai rumah baru aku perasan,

" Eh aku bagi RM 23, asal cashier ni bagi balik sekupang. Dia dah ni, mesti dia ingat aku bagi RM 13.00 "

Nak patah balik susah, sebab time tu hujan dengan kereta banyak, aku bagitaw ayah sebab aku pergi dengan ayah aku time tu. Lepas tu kena la bebel dengan ayah bla..bla..bla..sakit telinga aku.

Boleh pula aku terlupa aku bagi RM 20 masa tu then cashier tu pula boleh dia ingat aku bagi RM 10. Ni mesti dia tak tengok.

Mula-mula tu aku nak pergi la petang tu nak tuntut, tapi sepupu aku kata susah sebab dekat resit kata kita bagi RM 13, takut dorang tak percaya. emm 

Kira time tu macam-macam dah keluar, maklum time hati aku tengah gerrr.

Kesudahannya nak salahkan siapa ? Aku atau cashier tu ? 

Tapi bagi aku dua-dua salah, salah aku juga tak tengok dulu sebelum keluar, main redah ja. Dan salah cashier tu juga sebab tak tengok dulu duit tu betul-betul.

Kiranya barang RM 12.90, bayar RM23.00. Emm sabor jela labu. -_- bukan rezeki kau la tu.

sekian ..

Apakah Nama Korea Anda ?

Assalamualaikum


TRY UR NAME IN KOREAN ! ^_^

1) Nama pertama  Pilih warna baju yang anda pakai skrg:


Putih~ Park
Hitam~ Kim
Biru~ Shin
Hijau~ Lee
Merah~ Song
Kuning~ Kang
Coklat~ Han
Ungu~Choi
Oren~ Sung
Pink~ Jung
Lain2~ King

2. Nama tengah ialah bulan kelahiran anda :


1 : Yong
2 : Ji
3 : Je
4 : Hye
5 : Dong
6 : Sang
7 : Ha
8 : Hyo
9 : Soo
10 : Rae
11 : Hyun
12 : Eun

3. Nama terakhir ialah tarikh lahir anda :


1 : Hwa
2 : Woo
3 : Joon
4 : Hee
5 : Kyo
6 : Kyung
7 : Wook
8 : Jin
9 : Sub
10 : Hoon
11 : Ra
12 : Bin
13 : Sun
14 : Ri
15 : Soo
16 : Rim
17 : Ah
18 : Ae
19 : Neul
20 : Mun
21 : In
22 : Mi
23 : Ki
24 : Seung
25 : Byung
26 : Seok
27 : Gun
28 : Yoo
29 : Sup
30 : Won
31 : Eun

write your new korean name in comment..;)


CPUV # RMK Autumn/Winter 2014 Co

Assalamualaikum.

Salam jumaat semua, hari ni tak sempat nak buka blog langsung, T_T dan bila check ada cpuv baru dari nuffnang iaitu RMK Autumn/Winter 2014 Co.


Benda apa ni RMK Autumn/Winter 2014 Co. Ha ni nak bagitaw RMK Autumn/Winter 2014 Co sejenis produk kecantikan. Untuk maklumat lanjut boleh terjah link bawah ni.




Cara hilangkan whitehead dan blackhead

Assalamualaikum...

Abaikan pic ni ye, saja utk hiasan ^_^

Mesti ramai yang ada masalah whitehead and blackhead yang dengan meriahnya membiak dengan sihatnya di muka, hidung dan dagu korang kan?
Kulit pun akan rasa kasar ja bila sentuh. Ughh...
Tapi ada beberapa petua untuk hilangkan whitehead and blackhead dan kasi kulit jadi licin cara orang dulu-dulu. 

Bahan yang utama semestinya putih telur.

cara-caranya : 

pic kredit google
1) Ambil putih telur
2) Ambil cotton pad dan bahagikan kepada dua. Regang-regangkan cotton pad tu kasi dia nipis sikit.
3) Celup cotton pad tadi dalam putih telur dan tampal pada bahagian yang ada white/blackhead. Nak tampal seluruh muka lagi bagus!
4) Tunggu sampai kering. Kalau nak cepat kering tunggu depan kipas, pasang nombor 5. Hehehehe!
5) Bila kering, bukaklah cotton pad tadi and white/blackhead akan melekat-lekat kat cotton pad tu tadi. 
6) Kemuadian bilas dan cuci muka. Siap! 

  Mungkin bau dia agak hanyir. Tapi cara ni lagi murah, jimat dan selamat sebab takda chemicals yang digunakan. 

Selain masker telur tradisional, ada juga cara nak buat scrub tradisional!
Caranya:
 Lepas anda buat air teh, jangan dibuang hampas teh/ tea beg yang telah digunakan. 
Basahkan muka dan gosok hampas teh tersebut di muka dan leher seperti scrub. Kemudian bilas. Hasilnya kulit akan jadi licin dan bebas dari sel-sel mati. Tak payah beli scrub mahal-mahal kan? Dan yang penting, ia berkesan !

Aku dah cuba kedua-dua cara di atas, korang pun boleh cuba jugak ye.

Selamat Mencuba :D

credit here

Income dari exabytes

Assalamualaikum.

Hi semua, selamat bekerja pada yang sedang bekerja. Hari-hari hujan sekarang ni ? budak-budak yang nak ke sekolah tu jangan liat nak pergi sekolah pulak time-time hujan ni, maklumlah time hujan ni mood tidur lebih sikit. :) ** ada ka budak sekolah kat sini ? hihi

Sebenarnya bukan nak cakap pasal hujan ke @ pergi sekolah ke tak. Tengok tajuk dah tahun kan. Aku nak cakap pasal income dari exabytes. Mesti kat sini dah tahu apa itu exabytes ? dan mesti juga dah ramai blogger yang dapat income exabytes ni. Cuma aku ja yang ketinggalan. hehe

Aku tak pernah buat entry yang aku dapat tawaran dari exabytes, bila dapat email dari dorang,aku apa lagi terus setuju lah.  Tapi lepas tu dorang mintak detail nama, ic, no acc. Rasa macam nak bagi taknak bagi. Confius betul ke ? boleh percaya ke ? Aku tanya la sorang blogger ni yang pernah berurusan dgn exabytes, dia kata isi ja, dorang memang tak tipu. Ha lepas tu laju ja isi dan hantar terus.

Bila dah hantar, pihak exabytes kata duit akan dimasukkan dalam acc aku terus dalam beberapa minggu macam tu la, aku lupa dah. Tunggu punya tunggu tak masuk pun, ingat memang takdak rezeki dah. Sebab ada dengar cerita kalau unit visit menurun duit takkan masuk. T_T time tu memang redha, kalau tak masuk pun takpa, taknak meharap sangat.

Lepas tu aku check acc aku, aikk duit mana pula masuk RM 50. Tengok-tengok dari exabytes. Yeah akhirnya  ^_^


Tak sangka betul, tapi syukur alhamdulillah rezeki dari Allah. Selama ni aku dok dapat income dari 8share je. Tu pun baru sekali hihi 

Bila fikir balik kan dulu buat blog sekadar suka-suka ja tapi sekadar suka-suka tu lah boleh jana pendapatan. hihi betul tak ? Ramai lagi blogger-blogger lain yang dah dapat jana ribu-ribu kot dengan berblogger ja. Ha caya la dorang di hujung jari ja. Boleh buat income. Terbaik, tahniah utk blogger lain.

Ha lupa nak bagitaw, blogger yang aku tanya pasal exabytes ni, ialah blogger YUMIDA .Mesti semua orang dah tahu kan sapa dia ? Terima kasih jugak utk sis yumida ye sudi membantu. :)
 
 
 

CPUV # : Kotex SELV - Panty Liner

Assalamualaikum.

Hi semua, dah lama aku tak update blog. Aku ingat nak stop kejap, tetiba aku check acc nuffnang ada cpuv baru yang masih ongoing. Alahai terharunya aku, nuffnang sudi bagi cpuv walaupun banyak hari juga aku tak update blog. Saja ni tak bagi aku nak berhenti sekejap. hihi 


 
Masih ada dua yang masih ongoing, jumlah masih tak banyak. Apapun terima kasih nuffnang sebab naikkan semangat untuk terus berblogging. Lol Niat untuk stop terpaksa simpan dulu lah maknanya. Cpuv yang aku dapat ialah dari kotex SELV - Panty Liner. 

Mari sini aku nak story mory sikit, sekarang kotex sedang buat peraduan. Ha yang bestnya sesuai sangat lah untuk yang suka berselfie boleh join peraduan ni. Senang je korang dengan berselfie sahaja.


Join lah ramai-ramai, aku dah comfirm tak dapat join sebab aku bukan kaki selfie. ^_^

 Ini langkah-langkah untuk menang, mudah sahaja. Boleh tengok kat atas oke.


Bila dah join mesti nak tahu hadiah yang bakal dimenangi kan ? Okey hadiahnya tersangat lumayan, mana nak dapat hadiah macam ni dengan berselfie sahaja. Rugi-rugi kalau tak join.


Selain daripada join peraduan ni, boleh juga dapat sampel percuma, meh nak ulang lagi sekali percuma oke tak perlu bayar taw. Syarat dia hanya perlu isi maklumat yang diperlukan. Senang kan. Okey yang itu sahaja. :)

Sesat !

Assalamualaikum wbt.

Selamat berhujung minggu semua, semalam tak sempat aku nak blogwalking sebab masa tak mengizinkan. hari ni kita bw sampai lebam oke.

Balik pada tajuk entry aku hari ni sesat. bukan aku yang sesat sebenarnya ni. tapi dua, tiga hari ni aku asyik dok nampak arnab ni ja, dua hari lepas 2 ekor hari ni sekor. dok main kat depan umah aku time senja senja ni.

Sekali dua aku buat tak taw jela. aku tanya ayah ada arnab tu. arnab sapa ? ayah aku kata " yang rumah depan tu kot " emm semalam orang dok azan maghrib. aku nampak pulak. entah gatai tangan nak snap gambar arnab tu pulak. hihi meh kita tengok sama sama ye. arnab ni besar taw tak. selalu nampak kecik comel comel ja.


Ni mesti dok usha aku nak tangkap gambar dia ni. hihi


Orang lain dok kalut nak solat maghrib yang aku dok kalut kejar arnab ni, haha habis bila aku pi dekat dia lari. dok tunggu lagi. :)


Maaf ye arnab. lepas ni kalau aku nampak hang aku tak kacau dah. hihi maklum kali pertama jumpa arnab depan rumah. lepas ni tak jakun dah. ^_^

~ selamat berhujung minggu ~


# Kelebihan Hari Jumaat

Assalamualaikum,


Salam Jumaat barakah! Doa kami semoga kita semua dilimpahkan rezeki,dimudahkan segala urusan untuk menuju akhirat, disayangi penduduk bumi dan langit, diteguhkan aqidah, ditingkatkan iman dan faqih dalam agama. Amiin!

Sesungguhnya hari jumaat lebih baik dari hari-hari di bulan Ramadhan dan sesungguhnya hari jumaat adalah hari raya. MasyaAllah! Betapa istimewanya hari jumaat.


"Barangsiapa mandi,keluar awal berjalan kaki dan tidak menunggang, kemudian menghampiri imam dan mendengar khutbah, maka pada setiap langkahnya, dia dikurniakan ganjaran berpuasa dan bersolat selama setahun"

Dari Ibnu Abbas r.a, Rasulullah bersabda di suatu hari Jumaat: "Sesungguhnya hari ini adalah hari raya. Allah menjadikan istimewa bagi kaum muslimin".
BarakAllahu fikum!

wordless wednesday #

Assalamualaikum,


kihkihkih !

Pengalaman JPJ Test kali ketiga.

Assalamualaikum,

Hari ni  26/8/2014  kali ketiga. retest !

Macam biasa pagi pagi lagi aku dah bersiap tanpa bersarapan, perot ni rasa takleh nak isi selagi tak lepas dugaan yang satu ni. :) then mula sesi satu dengan bernombor giliran 1.kecut jugak walaupun ni 3nd time. dimulakan dengan bahagian dua.bukit, side parking, & 3 penjuru. kecewa juga bila teringat aku kandas di 3 penjuru utk test yg lepas...

Nama aku yang pertama kena panggil, aduhaii kebentulan utk test hari ni jpj laki yang jaga, harap harap dia sporting la. sebab dua kali aku retest, jpj perempuan.
Dengan cermatnya aku bawa naik bukit, sampai ja atas jpj tu terus sebut nama aku. waduhh belum sempat aku angkat tangan. aku pun dengan laju iye kan jela. then dia suruh aku jalan. Bila nak jalan je baru perasan aku belum tarik handbrek. Nasib kereta ni baik hati. jalan elok ja. yuhuuu

Alhamdulillah aku lulus di bahagian side parking & 3 penjuru. Seperti yang dijangka, jpj laki ni memang sporting gila. bila ada yang tak masuk line kuning bahagian bukit. dia siap bagitaw lagi suruh buat lain. tak perlu susah-2 panjangkan leher tengok sendiri. see 


Alhamdulillah syukur, bahagian dua dah lulus, lega dalam hati. tunggu giliran utk test jalan raya pulak. takut kalau dapat jpj perempuan. adoii

sampailah giliran aku, pergh aku dapat jpj lelaki dan  kereta kancil pulak tu. lega sat sebab takut kalau dapat kereta viva. hihi
 masuk kereta aku bagi salam. 

" wajib bagi salam, dia jawab @ tak jawab ke. sebab aku pernah terkena tegur sebab tak bagi salam, aduhaii "

Aku buat semua perkara yg perlu dibuat. selesai semua, aku minta kebenaran nak mula. tapi aku tak tahu kena jalan mana. jpj tu pun tak kata apa apa pun. dengan ringan mulut aku bertanya. haha

 Last dia kata jalan c. okey aku pun bawak melepasi keluar daripada pusat latihan memandu. Alhamdulillah aku suka bawa kereta kancil. sebab dia tak meragam nak mampus ke hape. sebab senang nak balance tekan minyak dan lepas clutch.


Jalan c ialah jalan yang perlu melalui bulatan kecil. tiba lampu isyarat untuk belok kanan, terus jpj tu kata jap lagi ke kiri. aku iye kan jela. tapi dalam hati syok gila sebab tak payah susah susah pi ikut bulatan kecik dengan kereta banyak pulak. hihi memang rezeki aku la hari ni. 

Mungkin sebab jpj tu tengok aku dah boleh bawak kereta dengan elok kot, *perasan sebab tu dia suruh shortcut jalan, hihi dalam hati kata takpa takpa saya pun suka cepat cepat ni, janji lulus. hehe

Sampai je dalam pusat latihan memandu, alhamdulillah kereta pun tak banyak akal. sampai dengan selamat tanpa enjin mati sekali pun. horeyy jpj mintak aku sign dan yeay akhirnya aku lulus. subhanallah lega. sebelum keluar aku kata terima kasih dulu kat jpj tu , then keluar dengan hati yang girang gembira. ^_^



Aku dapat 17 markah, okey la tu. janji lulus. apapun aku bersyukur Allah makbulkan doa aku. ^_^ alhamdulillah.

ee tak sabar nak pergi buat lesen P esok. yuhuu

oke sekian.

Hp PC Demand Gen Digital

Assalamualaikum,




Alhamdulillah nuffnang masih bermurah hati bagi aku cpuv, terima kasih ye nuffnang. :) Ini membakar semangat aku lagi untuk terus berblog.:)



Nak story mory sikit pasal ni tak pandai, korang boleh check sendiri la ye. hihi 

Telekung dan Bertudung.. Kedua-dua pun boleh...

Assalamualaikum,

Semakin mudah, semakin menyerlah, semakin ayu dan semakin bergaya. Telekung dijadikan hijab. Memang tidak pelik, tapi kreatifnya dalam membentuk sesuatu bagi memudahkan, malah menarik minat ramai dalam berhijab. Tertarik sungguh dengan rekaan keluaran Elle Zada ini. Medina Premium Telekung ini Hijab ini bukan sahaja memudahkan malah rekaannya juga mengikut peredaran masa.  Lihat kombinasi warna dan cara jahitannya.Cantikkan..

 
Untuk menjadikan anda lebih kreatif, Elle Zada juga memberi beberapa cetusan idea bagi menggayakannya. Pakai macam tu boleh, macam ni boleh..Sudah bergaya, sampai waktu solat labuhkan sahaja seperti biasa, kemudian boleh tukar pula pada gaya yang lain. Sangat menjimatkan masa terutama jika anda sedang menunaikan Haji dan umrah ataupun anda dalam mood cuti-cuti Malaysia..









Disini juga disediakan tutorial dari elle zada sendiri cara pemakaiannya, jom tengok

premium telekung hijab




Get your product here : 
 
Facebook : Elle Zada
Website : Elle Zada
 

Hello Kitty Party Decorations Ideas.

Assalamualaikum,

Kartun hello kitty sering menjadi pilihan sebagai tema majlis hari jadi seumpamanya. Terutama untuk kanak-kanak perempuan, disebabkan tema pink yang sangat cute. hihi

Kebiasaannya orang yg paling sibuk ialah ibu bapa, nak pilih tema apa, makanan lagi, jemputan dan lain-2. Kekadang terlebih excited daripada anak-anak. hihi Maklumlah dulu time kecik-kecik ni tak dak semua benda ni, sangat jeles zaman sekarang semakin moden.:)

Jom kita tengok antara dekorasi yang menjadi pilihan iaitu hello kitty. Kredit to google. :)