Cheritera Hati First Giveaway

Assalamualaikum..
hari ni eika nak join contest by HANEY..

Nak join klik banner atas ne k

MACAM MANA NAK JOIN??

  1. Buat satu entri mengenai Cheritera Hati First Giveaway.
  2. Tag dua blogger lain. (kalau terlebih rajin,nak tak 18orang pon boleh.hehe)
  3. Tinggalkan link entri korang di ruang komen di bawah ni.
  4. Follow blog cheriterahatyhaney.blogspot.com

Jom lar kita join ramai-ramai biar meriah sikit..Perhhh hadiahnya pun menarik, tertarik debomm taw..Nak taw hadiahnya apa.. kebawah
.
.

Taraaa

HADIAH??


Tempat Pertama:
1 produk Avail Beauty + 2 Shawl Inner Polkadot + Brooch

Tempat Kedua :
Produk Avail Beauty + 1 Inner Shawl Polkadot + Brooch

Tempat Ketiga :
1 Shawl Inner Polkadot + Produk Avail Beauty.


Saguhati (untuk 2 orang pemenang) :
Produk Avail Beauty

Fuhh masyuk kan..ok ok jangan tunggu lama-lama taw GA ne tutup

| 3 Feb 2012 |

dengan ini eika nk tag:

http://mydiariesnotyours1210.blogspot.com/

http://hazanis.blogspot.com/


BABAI ^_^

Photobucket

Kenapa Blog Aku Jadi Macam Ne ??

Assalamualaikum
rasa macam nak nangis jer bila blog kesayangan aku ne tak leh nak buka..aku taw la aku ne manusia yg pling malas nk hupdte blog tapi jgn larh jadi mcam ne yer lain kali..T_T

Start dr semalm aku ada folo satu blog ne..tetiba tringat pulak nk buka blog, urm buka jer dia naik ne
.
.
.



hati ne kata urm takpa2 try lg skali tp tetap takleh nk buka, Aduihhh lomah jantung den taw tak ..Tak pernah2 jadi macam ne, Dah lar aku ne cetek IT sikit..Bukannya taw nk buat apa dah bila dh jadi mcm tu..Apa2 pun brsyukur sngt2 blog aku dah ok..Kalau tak alamat pencen muda lar aku..

ok sampai sini jer dulu babai
Photobucket

Mega Giveaway By Cik Bunny

Assalamualaikum
dalam mood sedih ne..kenapa apa yang aku nak mesti tak dapat..T_T Dah2 tak nak rosak kan suasana..hari ne, malam ne aku nak join GA dari cik bunny, wow untungnya cik bunny kan dapat selalu wat GA..hihi Aku jgn kan GA segmen pun tak pernah nk wat..ahaahaa

Rasanya aku paling malas sedunia kot..hihi Kawan2 jom join ramai2, meriahkan GA ne..mana taw dapat menang, KATA ORANG TUAH AYAM NAMPAK DIKAKI, TUAH MANUSIA KITA TAK TAHU KAN.. hihi jadi tnggu apa lagi..jom la join..klik banner bawah ne k

(nk bgtaw ne first n3 2012) ^_^


SENARAI SPONSOR :


tarikh tutup: 31 januari 2012

| babai |

p/s: jangan tunggu lama lama nanti lama lama hadiah dikebas orang..hihi

Photobucket