Friendship Giveaway By HimeOuji Shop

(Klik banner for joining)


(Start pada 28.10.13 dan tamat pada 18.11.13)

Syarat-syarat:
  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai Bog dan Facebook *yang tak ada twitter pun boleh join
  • Ikut semua syarat-syarat
  • Buat entri bertajuk Friendship Giveaway By HimeOuji Shop
  • Copy kod di bawah sekali paste dalam entri
  • Hantar link penyertaan di ruang komen ini
Senarai Hadiah dan Sponsor
  • {1} Pencilcase One Of Kind by Shiedahruslan Kpop Shop
  • {2} Biji keychain exo by Eymasu and World Craft
  • {3} Notebook by Azlan Azmi
  • {1} Dodora by Eyma Lydia 
  • {2} High Beam by Eyma Lydia
  • {2} Doodle by Zakie Zaki
  • {2} Fridge magnet by Nur Farahain 
  • {2} Voucher 30% Hime Ouji Shop by Hime Ouji Shop 
  • {3} Kpop Bookmark by Aida Adnan 
  • {3} Kpop Bookmark by Anisaa Manaf 
  • {5} Top up by Aimi Wahid 
  • {2} Vector by Nur Aina Nazura 
  • {2} Header by Ieyra'Nur Zahira Ghani 
  • {3} Header by Aisyah Bakri 
  • {3} Korean Product by Simple Syara
  • {2} Bangle by Areena official Blog
  • {1} Make Up Case by The Great Little Summer Crafts
  • {1} Cotton Fon Casing by The Great Little Summer Crafts
Follow Blog Sponsor
Like Fanpage Sponsor:


 
Follow twitter *bagi yang ada


Follow Facebook:
https://www.facebook.com/GadisShoot

Join Group ni:

https://www.facebook.com/groups/512360175517595/

Follow Istagram *bagi yang ada:
http://instagram.com/aimyyyyy

Klik:
{1} dan {2}

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

syarat-syarat wajib :

  1. Like dan Add Facebook Sponsors :

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk : Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST

Assalamualaikum


klik banner untuk join

Hi hari ini ika nak join segmen follow mengfollow ni, hehe mana tahu lepas ni dapat up follower sikit..sambil tu boleh la blogwalking blogger-2 lain.

Jom kita ramai ramai join segmen ni, senang saje syaratnye :

1. Follow blog icumm ni...icumm akan follow balik..dah nama segmen pon follow menfollow ^^
2. Copy banner dan buat entry SEGMEN FOLLOW MENGFOLLOW & BLOGLIST
*linkkan ke entry ni*
3.Comment dekat bawah entry icumm ni
4. Dah siap~~~

Wedding planner !!

Assalamualaikum


Hi, hari ini nak share mengenai wedding planner pulak, hehe sambungan daripada Busana Pangantin Untuk Raja Sehari. Setiap orang mesti inginkan  majlis perkahwinan yang meriah, dekorasi yang cantik, sempurna dan memberi keselesaan kepada tetamu yang hadir. Tapi tak nak la pulak berlebihan sampai terpaksa berhutang bagai.. betul tak ?

Setiap majlis yang nak dibuat mestilah ada bajet.. ** macam bajet 2014 la pulak..hehe

Okey  jom kita lihat dekorasi majlis yang boleh ika kongsi kan ye. sebenarnya tak nak cakap banyak banyak ..takda idea dah ni :)

Kalau dekat rumah banyak pokok bolehlah buat macam ni, gantung je.hehe




 Simple but awesome kan..kan..kan. 




 Yang ini lagi senang, tak perlu susah payah hias sana sini. Tapi kalau hujan faham-faham jela ye.:)


 

 Sekarang kita tengok deko untuk candy buffet pulak ye. Sekarang kebanyakkan majlis dah banyak menyediakan candy buffet ni.

BUFFET:




 Kalau nampak ini dekat kenduri comfirm jakun seketika..hehe




 marshmallows -3




tersangat la comel semuanya..
ok bye

Busana Pengantin Untuk Raja Sehari !!

Assalamualaikum

Alhamdulillah hari ini dapat juga nak update blog, hehe ok sekarang dalam mood orang kawin kan. cuti sekolah pun tak lama lagi, mesti banyak kenduri kawin, hehe minggu depan pun maksu dan paksu kita ada katering. Hari cuma nak share busana pengantin untuk bakal bakal pengantin yang masih mencari atau yang sedang mencari..:)
-
-








 pic kredit google 
suka dengan design ni <3


ada yang dah berkenan dihati tak.. jangan risau masih ada lagi.. 











pic kredit EZalha
dengan ini ika malabuhkan tirai ye..dah cuci mata jemput komen..*_*
bye