Produk Sharing: Mealshake Shaklee

Assalamualaikum,

Hai semua, hari nak cite mengenai produk dari shaklee yang khas untuk kanak-kanak :) okey seperti yang kita tahu, kanak-kanak suka sangat makan makanan ringgan seperti keropok, ais krim, maggi dan sebagainya. Sehingga mereka kurang selera untuk makan makanan yang sihat.:)

oleh itu, shaklee menawarkan produk mealshake yang boleh membantu kanak-kanak berselera untuk makan.

Selain itu, mealshake shaklee bukan sahaja boleh menaikkan selera makan taw, banyak keistimewaan mealshake ni..<3
Mealshake ni pun popular taw, sebab artis rita rudaini juga salah satu penggunanya. 
 wah,wah percaya atau tidak bukti diatas, hehe 

Sebenarnya cara pengambilan mealshake ni senang je. 

Disini ika kongsi testimoni  pengguna mealshake:



Berminat boleh inbox di fb page beauty collection
okey have a nice day *_*

kredit gambar google :)

6 comments:

ezyra daniel said...

ni kalau zyra yg minum memang kje makan je la hehe...klik churp2^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

produk ini untuk kanak-kanak saja ke adik?

Pha Is said...

macam2 produk kat pasaran sekarang ni,.. ada shaklee, ada herbalife.. macam2..

ika zulkefli said...

@ezyra:hehe
@mizz aiza: tak juga, cuma disarankan utk kanak-2, org dewasa juga boleh ambil jga..:)
@pha Is: yupp, betul tu..:)

NUR ANNISA said...

kite xmnum ni da kuat makan giler..
klo minum apatah lagi hixhix...

Kenit Cinonet said...

interesting. produk shaklee memang gempak sekarang ni kan (^_^)

Tonton Awak Suka Saya Tak 2017 Full Episod

  Tajuk : Awak Suka Saya Tak Mula Tayangan : 25 September 2017 Masa : Setiap Isnin-Khamis, 10.00 mlm Siaran : Astro Ria 104 ...